(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Thursday, December 1, 2011

Sambutan hari lahir amyra fariza yang ke-6 thn

As salam buat semua...alhamdulillah kini amyra sudah berusia 6 tahun..moga jadi anak yang soleh dan bijaksana..ameen..

November lalu sepupu amyra buat birthday party, so kami pun menumpanglah celebrate birthday amyra skalikan.Amyra request nak bawa kek ke sekolah, jadinya yang di rumah ni, mama wat kek batik jer..

Yang penting kek ni habis, erm..biskut marie disalut coklat mesti bebudak suke.Edible image ni mama tempah kat edible print. Dah alang2..letak gak gambar aniq, sebab kat langkawi haritu tak dapat nak celebrate birthday aniq kerna memasing muntah dan cirit.

boleh tahan gakkan..

 yang ni kek ameer..


adam,amirul dan amyra



erm..aniq tido masa nih...

Pastu..selang 2 hari celebrate kat sekolah pulak. Bawa kek dan sedikit buah tangan untuk kawan2 amyra..



kek secret recipe..edible imagenyer berkedut..tak tahulah nape..tp diorg bg free jer..



amirul melayan perasaan..


nyanyi lagu..zhu ni sheng ri kuai le 4x..


gambar kenangan..


Begitulah citernyer birthday anak pompuan mama yang sorang nih..siap dua kek untuk celebrate birthday.ok..jumpe lagi.




No comments:

Post a Comment