(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Wednesday, October 31, 2012

Hari lahir Amirul Fariz 15/9/2012

Alhamdulillah..kita berjumpa lagi. cerita dah lama tapi barulah nak menepek kat blog ni kan. Kami sambut simple2 jer. Anak2 ni bukannya nak apa pun. Tapi mesti ade kek. Ni pun dah dapat puaskan hati mereka. Kali ni amirul request nak ade gambar boboboi. Ok jerlah. Bukan susah pun. Order jer kat kedaikan.


nilah rupernyer kek amirul...simple jerkan..yang penting sedap...


Amirul dan aniq sesama nak potong kek...

banyaknyerlah kakak ni letak pokok kan...


Tahniah!!Amirul sudah 5 tahun dan jadi abang kepada aniq. Jadi, mama doakan semoga amirul fariz jadi anak yang soleh, bijak, cerdik dan akan jadi yang terbaik dalam apa jua bidang pun yang amirul minat. InsyaAllah mama dan papa akan bantu selagi kami mampu. We love u much...

ok..cukup setakat ni..kita jumpa lagi..zai jian

No comments:

Post a Comment