Kemaskini dokumen

Salam mesra buat semua pengunjung...kebiasaannya di pagi ahad orang lain bersantai atau berjalan2. Tapi mama izan ambil peluang mentara anak tak bangun lagi dan tak kelam kabut untuk menyediakan anak ke sekolah..dengan mengemaskini segala2 dokumen baik untuk hawami hardware tersayang ataupun dokumen peribadi.

Mama izan buat mana yang termampu sebelum projek bt 5, Maran bermula. Kalau tak buat dari sekarang, maknanyer tak menggunakan peluang masa yang ada sebaiknyer. Sebab nanti nak lebih kosentret pada projek tu.

Layankan kertas2 yang banyak ni..

Mama izan ingin kongsikan beberapa sifat yang perlu ada dalam diri seseorang untuk transformasi diri ke arah yang lebih baik dari sebelumnye. Dan sifat2 ini ade dalam diri suami mama izan.

Sifat2 ni ialah 4B yang terdiri daripada berani mencuba, berdisiplin, bersemangat, bercita2 tinggi. Tanpa sifat 4B ini transformasi mungkin berlaku tapi untuk jangka masa pendek sahaja. Mama izan berharap agar kita sama2 mentranformasikan diri kita untuk merasai kehidupan yang lebih baik seterusnya mampu untuk memberi faedah dan berkhidmat untuk keluarga dan masyarakat umumnya.wassalam..

Comments

Popular posts from this blog

Cara daftar dengan kementerian kewangan secara online..

Lesen G.D.L

Cara membuat permohonan tambah bidang dengan Kementerian Kewangan Malaysia(MOF)