(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Tuesday, July 5, 2011

Lulus ujian memandu kelas D yang kedua.

Salam mesra buat semua teman2..alhamdulillah lulus sudah ujian kete..pasni janganlah buat terlupa nak renew ye..

Punyerlah dari rumah berdebar2. Sampai sane..solat zohor dulu baru pegi daftar amik nombor. Dapat nombor 1, lagilah dup..dap..dup..dap..Berbual2 dengan bebudak yang sesi 2, rase kurang sket debar tu.

Dan tibalah saat2 amik kete..dapat kete yang clutch longgar..adoi..terpaksa tekan minyak banyak sampai mengaum..biarlah mengaum daripada terundur. Pastu ujiang parking lak..saya tenangkan diri dan ikut je step yang cikgu ajar dan terus wat ujian 3 penjuru. Alhamdulillah..lulus.

Saya pun pergi ke toilet tunaikan hajat. Balik jer ke tempat menunggu, bebudak tu kata JPJ panggil untuk ujian jalanraya. Terkejut saya..cepatnyerkan...tak sempat nak minum 100 plus.

Erm..saya pun terus masuk kete, ceklah sume2 mende2 yang sepatutnyer. Ok..jalan, dengan bertenang. JPJ kata jalan mentakab, wah rase berdebar. Tapi alhamdulillah kesemua traffix light yang bukit saya lepas sebab lampu hijau.

Adelah JPJ tu tegur "..awak ni masuk lorong orang.."..ergh..saya tergamam diam jer. Risau je..lulus or tidak..tapi dalam perjalanan tadi semuanya lancar je.

Gembiranya bila tengok kertas ujian, dapatlah 18/20. Masa pertama kali dulu dapat 16/20 jer. Dah nama pun kali kedua, mestilah lagi baikkan..ek.ekekke..

Kepada yang akan ambil ujian memandu selamat berjaya..wassalam..

No comments:

Post a Comment