(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Saturday, December 1, 2012

Menjala kali kedua, teknik mudah..

Alhamdulillah...dapat lagi kita bertemu dalam alam maya nih...kali ni saya nak kongsikan cara menjala yang mudah dan praktikal dan tidak meleleh-leleh.

Sebenarnya saya ada terbaca dalam beberapa blog lain, penggunaan alat nih untuk menjala. Jadinya saya dengan bersungguhlah xplen kat en. hubby cemane ruper bentuknyer.

So, beberapa jumaat yg lepas bulan nov, sejurus sampai rumah selepas solat jumaat, en. suami beri sebungkus benda. Dan yg bermain dalam fikiran saya ialah, alat2 untuk jenazah maklumlah baru balik dari solat....ish..ish...tak patutkan saya.. Tapi bukan, yang sebenarnya itulah alat untuk menjala..saya sangatlah hepi....

Dan beginilah ruper bentuknya...........................ta..ta..taaa
>
>
>
>
>


botol ade 3 lubang...ki..ki.ki...

Esoknya juga saya try menjala. Memang sangat mudah menggunakannya dah macam perfectionist jer menjala. Memang puas hatilah. Tak sia2 saya buat research pasal menjala roti jala nih.

Mari kita tengok cemane hasil roti saya....




haa...cantikkan terbentang atas pan....


dan inilah hasilnya...banyak betul saya menjala...ade lam 20 keping...



Akhirnya ringan sketlah kepala saya dapat solution menjala cara paling mudah dan cepat. Nantikan entri akan datang..zai jian...



No comments:

Post a Comment