(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Wednesday, November 24, 2010

Back hoe ini milik siapa??

Salam mahabbah buat teman seperjuangan...

Nape tetiba nak cite pasal back hoe ni?? Amirul anak mama ni memang obses dengan back hoe dan yang seangkatan dengannya. Sampaikan lam tido pun terbawa2kan. Kalo dah nampak mainan back hoe kat pasaraya mesti nak..dari yang sekecil2nya sampailah yang sebesar2nya..banyak gak koleksinya tapi dah terburai.

Amirul fariz nih suke sangat kalo mainan die ade skru..sure die amik sendri skru driver kat bawah kedai papa dan buka..tu yang habih terburai..basikal kakaknyer bakul pun dibukanya..lampu moto mainan pun sama gak..sampaikan extention wayar yang papanya skru ke dinding pun die nak buka.

Makanya, birthday amirul yg ke-3 tahun kami belikan mainan back hoe dengan die2 skali leh naik. Macam manelah agaknye ruper back hoe ni yer. Jap mama uploadkan ehh..

Ha..jeng..jeng...comeel x? sesuaikan dengan diaper amirul tu..bukanyer mama sengaje pakaikan..terkebetulan jer nih..

Tengoklah berposing sakan dengan back hoe barunyer.
testing ..

penuh dengan gaya

tersengih jer dapat mainan baru

Tak tahulah mama ikut perangai sape ni suke sangat back hoe..maybe minat die sendri. Papanyer suke sangat kereta controlkan. Banyak gak koleksinyer tapi biaselahkan dah terburai gak. Semoga minat yang baik2 ni akan mendorong dirinya untuk jadi yang terbaik..

No comments:

Post a Comment