(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Saturday, November 27, 2010

Concert and Graduation Day 2010

Salam mahabbah buat semua teman2 seperjuangan...


Pada 21 Nov 2010 yang lalu Amyra fariza telah menyertai persembahan tarian untuk hari penyampaian hadiah di sekolahnya untuk murid2 6 tahun. Setiap kelas akan mempersembahkan tarian memasing.
Masa memula sampai tu hepi jer Amyra ni...pastu cikgu die pun tambah aksesori kat baju die tu..mama izan nak pegi ke dewan, menangis die nak ikut.Ok..ikut duduk skali majlis pun lagi setengah jam nak mula.
Agak2 dah nak mula majlis papa pun hantar lah amyra ke blakang dewan..melalak lari ke mama izan..adoilah manje sesangat..lagipun baru 1st time takut gak kan..at last papa die suh cikgu pujuk..sebaik die nak kalo tak..tak dapatlah mama tengok anak mama ni perfomkan.
Antara lagu2 tarian yang dipersembahkan ialah "I like a move it", "beat it", "no body" dan banyak lagi. Kelas amyra buat tarian lagu "beat it" iaitu lagu michael jackson. Walaupun pada mulanya menangis tak nak join, akhirnya setelah dipujuk oleh cikgunya die akur sajer. Nampak sangat malu2nya di atas pentas. Boleh dikatakan amyra ingat setiap step yg cikgu die ajar, cumanya agak lembut.

Semoga next year amyra boleh buat yang terbaik. Pape pun tahniah dah abis sekolah tadika untuk tahun ini.
n3 berikutnyer..jalan2 ke kuantan celebrate birthday Amyra Fariza 5tahun..
ok..bye..zai jian..wassalam

No comments:

Post a Comment