(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Sunday, July 11, 2010

Sweet Cute Baby Smile Contest

Salam....mari2..sertai contest ni..dianjurkan oleh blog Intanku Terpilih sempena melancarkan blog shopnya iaitu Babyku cute Collections
Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!


Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!


Saja nak join contest ni isi masa yang terluang.Kalau ada rezki alhamdulillah..
Inilah gambar sicomel yang saya pertaruhkan.
Nama anak:Aniq Farhan B. Aminudin
Umur: 8 bulan
Nama ibu:Nurfarizan Bt. Shamsudin
Baby saya nii senyum x macam senyum..gitu2 jer,pandai tgk kamera.ada harapan ke nak menang sebabnya ramai sungguh yg sertai contest ni..kalah menang adat pertandingan..jika menang bolehlh shopping baju baby kat Babyku cute collection ni..raya pun dah nak dekat ni..opps..kene melalui ibadah berpuasa selama sebulan dulu.Mungkin babyku ini lagi tersenyum lebar bila katakan padanya sweetnyer bila smile.

Contest ni berlangsung sehingga 31 Julai 2010.Jadi jom ramai2 sertai dan memeriahkan lagi contest ni.

Jom singgah sini banyak baju2 yg cute untuk kanak2 http://cutebabyonline.blogspot.com/
SELAMAT BERJAYA!!

1 comment: