(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Monday, June 25, 2012

Main air di Tiara Beach Resort Port Dickson

Alhamdulillah...bertemu kembali..boleh teruskan cerita bercuti di PD. Awal Cuti pertengahan tahun yang lalu kami sekeluarga telah berjimba di TBR. Memberi ruang waktu dan meluangkan waktu bersama buat anak2..sebab sepanjang cuti sekolah masa tu..staff cuti dan anak2 hanya bermain dirumah.

Memang sangat seronok. Disebabkan kami sewa apartment dengan orang persendirian, makanya kami kene beli tiket masuk ke taman tema ini sendiri. Agak mahal bagi saya, untuk dewasa RM28 hari minggu dan cuti sekolah dan kanak2 RM15. 

Dah, tak payah cerita panjang2, tengok gambar2 ni pun dah cukup untuk menggambarkan betapa gembiranya anak2 kami.

Yang ni tempat main kanak2 bawah 5 tahun mungkin.





Amyra main sesorang di sini, masa mereka main mama hanya sebagai jurufoto jer...geram sebab tak boleh main skali atas sebab2 tertentu..ngeee





Di bahagian pantai buatan nilah tempat anak2 paling lama main. Memang stategik tempat ni...panas macam tepi pantai.









Yang ni pula bahagian yang ada playground untuk kanak2 juge.






Lebih kurang 3jam 30minit mereka berendam. Itu pun tak puas lagi main. Yerlah...insyaAllah kalo ade rezeki kita pegi kat gambang water park pula..lagiii besar dan mesti puas hati. Jumpa lagi..




No comments:

Post a Comment