(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Tuesday, October 12, 2010

Melawat tapak

Salam ceria buat semua...

Seawal pg mama dah bersiap2 sebab harini nak pegi melawat tapak stor barang hardware.Sesudah anto myra ke sek. kami bergegas ke tapak menunggu lori untuk angkat tanah yang dijanjikan kul 8 pagi.Kami sampai situ kul 8.30pg tapi setayar lori pun xnampak.

Mama pun snaplah gamba abang dengan bootnyer..nak masuk semak kenelah pakai boot nanti sakit lak kaki kan.Dah kul 9pg tapi tak muncul juga.Bos dah xleh sabo dah..cal org tu..katanya on the way so..we all tunggu lagi..sampai kul 9.30pg..kami pun pergi kedainyer..rupernyer diorang pegi anto barang ke lain dulu.

Amirul dengan bootnyer dan back hoe hand..



Mana bos x marahkan..banyak mende kami nak wat tertangguh..apalah salahnya cakap nak anto barang..jadinya bolehlah kami ke pasar n breakfast dulu..dahlah lapo lagilah datang amarahnyer dengan panasnyer..saboooo jerlah.
Orang yang tolak semak punctuallah plak kul 8 pg dah bekerja.sesetengah kita ni janji kul8pg..time tulah baru nak pg kejekan.

Jadinya,janganlah kita menyusahkan orang, bila sudah janji tepati, kalo x boleh, bgtahu jangan biarkan orang tertunggu2..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment