(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Saturday, October 22, 2011

Anak saudara baru

Alhamdulillah..selamat sudah adik mama yg ke-4 melahirkan seorang hero lagi pada 10/10/2011 yang lalu. Rupenyer sama macam abangnyer. 

Cumanya, mata baby ni kecil sket dari abangnyer. Ahad lepas mama sefamili melawat anak sedara baru ni di klang. Biasanya, aniq jeles kalo mama pegang baby lain, tapi kali ni sporting jer, macam ade connection jer kan.

Walaupun sekejap , tapi dapat gak mama mandikan baby tu. Alahai, senangnyer mandikan, sebab kecik jer dan tak nangis pun. Baby ni tak banyak kerenah macam abangnyer dulu, kuat nangis.

Abangnyer, memang mama tak dapat nak dukung, die tak nak..maklum jerlah lek klang pun leh kata sebulan skali, mana nak kenal mak sedara kan..

 anak2 mama izan ni xcited nak posing gak..layan jerlah..


Haa..nilah ruper baby baru..namanya..Nazri Haikal..




Ok..rasenyer ini saja untuk kali ini..wassalam..


No comments:

Post a Comment