(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Friday, November 16, 2012

Syoknyer "scratch"

Alhamdulillah....hari ni cite pasal anak2 yang seronok scratch. Bukannya scratch kene gigit nyamuk atau apa2, tapi khusyuk dan tekun ngadap "scratch card" yang kami beli di GPH bangi. Sorang satu kami beli, kalo tak nanti berebut dah tak jadi xtvt scratch.

Macam biasalah amirul suka haiwan2 yang k.mia pula pilih gambar princess as ussual. Layankan jerlah janji mereka enjoy men"scratch". Aniq punya pun ade tapi k.mia juge yang buatkan. Aniq pun tak hairanlah dengan benda ni.


 amboii...abang amirul kemain lagi tunduknyer..jangan tersujud sudah..


 apalah yang k.mia komen tu, biasalah tu suke komen2...yer2 jer kata aniq tak heran rupernyer tgh tido masa ni..nampak tak kepala budak lam buai belakang k.mia tu..??


 masih tak siap lagi...


amirul pun sama..lagilah tak nampak hasil sket pun...


Tengah seronok citer pasal anak2 men"scratch" ni, terlupa lak nak snap gambar yang dah siap...adehhlah...
tak jadi citelah kalu gini. Apa pun, saya sendri seronok tengok anak2 buat xtvt yang belum pernah lagi mereka cuba. Memang teliti sangat k.mia buat. 
Amirul biasalahkan, budak lelaki bab2 art macam ni kureng sket, tapi kalo bab2 tukang ni minatlah die.
Ramai anak, macam2 ragam, barulah meriahkan...kalo same jer cemane lak nanti. Macam masak lauk, bergaram jer tak bergula tentu tak sedapkan...

Haish...dah jauh melalut dah ni..oklah..jumpa lagi di lain entry..


No comments:

Post a Comment