(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Monday, December 20, 2010

Keje sambilan

As salam buat tetamu2 teratak ini...
Di doakan semuanya sihat wala'fiat.


Dari duduk ngadap pc jer, alangkah baiknye kalo wat sesuatu yang leh tambah income. So, suami mama dapat order untuk wat tiang besi untuk pagar, jadinya mama tolonglah cat kan dengan black oxide untuk elakkan dari berkarat. Pastu sukehati kitalah nak cat kaler ape.



hari pertama cat susun depan stor

Tempahan 270 batang, banyak tu, surelah mama cian tengok suami mama wat sesorang. Bab2 memotong besi dan buat lubang pada besi, suamilah yang buat. Mama bab2 ngecat ni ade skill lah sket kan. Sabtu dan ahad lepas , dok di stor bawah mengecat. Baby tido mama turun tolong ngecat.


Selepas dikira2 lam 6 hari siap untuk 270 besi. 3 hari ngecat dan 3 hari lagi potong besi ikut ukuran kastemer dan tebuk lubang.
hari kedua mengecat dalam stor,berdiri so, x sakit belakang.

Gambar kat bawah ni kekreatifan anak2 apabila bermain dengan cat.
bangku tak bertuan menjadi mangsa

pintu stor

dinding ofis sebelah ni pun diorang main cat jer.

Tahun depan kami akan buka untuk tempahan. So, mereka yang dok area temerloh ni lehlah order tiang besi pagar kat hawami hardware. Tak kisahlah, nenek atuk, sepupu sepapat, sedara mara, jiran tetangga sampai2kan info ni. Harga boleh kasi baik punya.

Wassalam






No comments:

Post a Comment