(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Friday, December 17, 2010

Rabbit park @ Bukit Tinggi

As salam buat teman2 yang baru kenal juga yang lama kenal..
Semoga mana2 yang baik itu dijadikan panduan. Dek kerana x puas hati tengok kat Mid Valley mase lek kg aritu. Jadinya otw lek ke Temerloh kami singgah di Bukit Tinggi. jam 5.30ptg sampai...ok lah ade lam 1 jam stengah untuk bermain2 dengan arnab. Tutup kul 7 mlm.
Layan sume gambar2 nih..penat suami mama izan snapkan..hu..hu..








Tengok tu Amirul ..kalo leh sume arnab kat situ die nk bagi makan. "abbit ni laparlah mama"..kata amirul.






Amyra lak menyorok blakang mama..punyerlah takut..entah aper yang ditakutkan tuh. Die ingat macam kucing kot...Aniq selamba jer usap2 rabbit tu.






Aniq nak cucuk mata rabbit tuh..leh tahan gak aniq ni yer.


Kat rabbit park ade disediakan playground. Dah penat melayan arnab, main playground lak..1st time main dengan bola2 ni.



Pastu gi lak tengok keldai2. Kata penjage keldai ni..ade 2 ekor keldai pandai tunjuk gigi. Dan lagi satu tunjuk gigi dan lidah.





Yang ni diberi name simon leh tunjuk gigi. kita cakap jer "show ur teeth " secara spontan die tunjuk gigi.
Adakah rabbit bakal menjadi member kami??nantikan n3 akan datang..jeng..jeng..
ok lah..cukup takat ni..wassalam

1 comment:

  1. if mase sampai kat ctu dah tutup..so,we all trus balik dgn tgn kosong..alhamdulillah ade rezki rupernyer..

    ReplyDelete