(your code)

Rakan seperjuangan ;-)

Sunday, January 23, 2011

minat baju cam princess

Salam buat teman...

Amyra ni kalau mama izan nk shopping baju, mesti die pun nak baju cam princess. takde pun mama izan ajar, inilah die citarase seorang anak...selagi masih boleh dedah2 ni biarkan jerlah...biar puas pakai macam ni kecik2..nanti dah besar dan diwajibkan menutup aurat kenelah ikut.
.
Mama izan pun jelaskan kat die.."..nanti dah besar macam mama pakai macam ni kat umah jer, nak kuar rumah kene pakai tudung.."..walaupun die tak faham, tapi kita kene sentiase sedikit demi sedikit terapkan perkara2 yang wajib die lakukan bila besar nanti.
.
Aksi2 amyra fariza dengan baju princesnyer...
.
.
minat menari..
.
.




ape yang peliknyer aniq



ok..wassalam..

No comments:

Post a Comment